U kunt ons bereiken via:

Tel nr: 055 - 5220767

Mob: 06 - 51197635

Vlok

Waarom een klussenbedrijf.
Een klussenbedrijf is een specialist in veelzijdigheid.
Het klussenbedrijf vervult een spilfunctie voor het onderhoud, herstel of verfraaien van uw huis, tuin, keuken, badkamer en veel meer…

Voordelen klussenbedrijf:

Karakter van een klussenbedrijf wordt het werk doorgaans door dezelfde persoon uitgevoerd door de klantgerichte benadering heeft u rechtstreeks contact met de ondernemer als u advies wilt inwinnen, bent u bij een klussenbedrijf aan het juiste adres een degelijke kwaliteit, zowel in de werkwijze als in eindproduct een servicegerichte aanpak, zowel tijdens als na de opdracht klussenbedrijven kunnen met verschillende partners samenwerken. Zoals met andere klussenbedrijven, met gespecialiseerde bedrijven of samen met u.

Doel en Missie:
De VLOK wil dé brancheorganisatie
zijn voor kleinschalige klussenbedrijven, die veel waarde hechten aan kwaliteit en aan persoonlijke service.
De VLOK wil een sterk bindende factor zijn voor de leden en hen actief informeren op een breed gebied.
Daarbij wil de VLOK de leden niet opleggen wat-te-doen: de eigenheid en de verantwoordelijkheid van de ondernemer staan voorop!
De VLOK wil aanspreekpunt zijn voor de leden. Maar ook voor alle klussenbedrijven, voor hun opdrachtgevers (particulier en zakelijk) en voor de toeleveranciers van klussenbedrijven.
De VLOK ondersteunt dit door het:
* versterken van de eigen identiteit van het klussenbedrijf
* verbeteren van het imago van het klussenbedrijf
* stimuleren van samenwerking tussen en met klussenbedrijven
* stimuleren van bij- en nascholing bij klussenbedrijven
* versterken van de kennisinfrastructuur binnen het klussenbedrijf

Klanten (consumenten, bedrijven, instellingen), toeleveranciers en instellingen (overheidsorganisaties, onderzoeks- en onderwijsinstellingen) kunnen een beroep doen op de VLOK voor informatie en – waar nodig – ondersteuning